Skip to main content

Vi utvikler teknologi for en verden uten forurensning

Vil du være med å gjøre en utslippsfri fremtid mulig?

Se våre ledige stillinger her!

Det grønne skiftet krever enkle mobile energiløsninger – og modige kommuner

En banebrytende hurtiglader kan redusere strømforbruket og gjøre batteri-investeringer lønnsomme på anleggsplasser. Men det er avgjørende at det offentlige fortsetter å legge til rette for nullutslipps-løsninger. 

Stavanger kommune er svært fornøyd med sin første ELCHARGE

Stavanger kommune, en kunde som har vært med Eldrifts reise fra starten, fikk sin første elektriske hjulgraver levert nylig. I forrige uke fikk de også den første av flere mobile hurtigladere med ombrukte elbilbatterier fra oss.

– Jeg liker jo dingser og nye ting, og her har du en maskin som bidrar til å få ned klimagassutslipp, den lager mindre støy, og i tillegg har vi disse mobile hurtigladerne som er laget av brukte elbil-batteri, så dette krysser av på mange bokser for meg, sier Rune Askeland til RA.

Morrow Batteries og Eldrift signerer intensjonsavtale for langsiktig levering av batterier

Morrow starter produksjon i industriell skala ved den første batterifabrikken i Arendal i 2024.

"Vi ser frem til å samarbeide med Morrow og deres spesialister fra hele verden. Drevet av norsk fornybar energi, og ansvarlige materialer, går vi sammen for å levere de mest bærekraftige løsningene til markedet", sier daglig leder Jon Arne Hammersmark i Eldrift.

HVORFOR VELGE ELDRIFTS LØSNINGER?

  • Raskeste ladeform for anleggsmaskiner tilgjengelig i dag

  • Kabelfritt mellom ladeøkter

  • Unik, utskiftbar modulærløsning

  • Krever mindre transport og logistikk

  • Kostnadseffektivt

  • Kompakt og plassbesparende

  • Sikker og enkel hurtiglading

MODULÆRT SYSTEM

ELDRIFTs modulære hurtigladesystem skal enkelt håndteres av brukeren. Håndteringen skal være like enkel som å bruke en dieseltank i dag når maskiner trenger etterfylling.

Vårt modulære ladesystem består av en mobil hurtiglader med batteri og opptil flere batterimoduler som enkelt kan flyttes. Disse er selvfølgelig også være mulig å lade på vanlige hurtigladere.