Skip to main content

Mobile energiløsninger og enklere hurtiglading

Vil du være med å gjøre

en utslippsfri fremtid mulig?

Se våre ledige stillinger her!

Det grønne skiftet krever enkle mobile energiløsninger – og modige kommuner

En banebrytende hurtiglader kan redusere strømforbruket og gjøre batteri-investeringer lønnsomme på anleggsplasser. Men det er avgjørende at det offentlige fortsetter å legge til rette for nullutslipps-løsninger. 

Møt oss på TRANSPORT & LOGISTIKK 2023 på Lillestrøm

To hele dager, fullstappet med interessante foredrag, spennende diskusjoner og nettverksbygging. Konferansen er blitt den ene møteplassen som man ikke kan la være å ikke delta på. – Vi er svært glade for at Eldrift AS er på plass som både utstiller og som deltager på konferansen, forteller Jo Eirik Frøise, prosjektleder for Transport & Logistikk 2023. 

Du finner Eldrift på stand D04-20.

Stavanger kommune er svært fornøyd med sin første ELCHARGE

Stavanger kommune, en kunde som har vært med Eldrifts reise fra starten, fikk sin første elektriske hjulgraver levert nylig. I forrige uke fikk de også den første av flere mobile hurtigladere med ombrukte elbilbatterier fra oss.

– Jeg liker jo dingser og nye ting, og her har du en maskin som bidrar til å få ned klimagassutslipp, den lager mindre støy, og i tillegg har vi disse mobile hurtigladerne som er laget av brukte elbil-batteri, så dette krysser av på mange bokser for meg, sier Rune Askeland til RA.

HVORFOR VELGE ELDRIFTS LØSNINGER?

  • Raskeste ladeform for anleggsmaskiner tilgjengelig i dag

  • Kabelfritt mellom ladeøkter

  • Unik, utskiftbar modulærløsning

  • Krever mindre transport og logistikk

  • Kostnadseffektivt

  • Kompakt og plassbesparende

  • Sikker og enkel hurtiglading

MODULÆRT SYSTEM

ELDRIFTs modulære hurtigladesystem skal enkelt håndteres av brukeren. Håndteringen skal være like enkel som å bruke en dieseltank i dag når maskiner trenger etterfylling.

Vårt modulære ladesystem består av en mobil hurtiglader med batteri og opptil flere batterimoduler som enkelt kan flyttes. Disse er selvfølgelig også være mulig å lade på vanlige hurtigladere.