ENKEL MOBIL HURTIGLADING

Eldrift AS gjør batteridrevne kjøretøy, fartøy, maskiner, verktøy og utstyr mer brukervennlige og lønnsomme enn fossildrevne alternativer.

Morrow Batteries og Eldrift signerer intensjonsavtale for langsiktig levering av batterier

Morrow starter produksjon i industriell skala ved den første batterifabrikken i Arendal i 2024.

"Vi ser frem til å samarbeide med Morrow og deres spesialister fra hele verden. Drevet av norsk fornybar energi, og ansvarlige materialer, går vi sammen for å levere de mest bærekraftige løsningene til markedet", sier daglig leder Jon Arne Hammersmark i Eldrift.

AOL har fått vår første ELCHARGE til anleggsbransjen

AOL fikk i dag levert en mobil hurtiglader med 150 kWh batteripakke fra Eldrift AS. Hurtigladeren skal sørge for at våre utslippsfrie anleggsmaskiner lettere kan kjøre fulle skift uten å måtte bruke produksjonstid på lading. Konseptet heter Elcharge og er utviklet og bygget av Eldrift AS på Bryne. Hurtigladeren er mobil og kan bæres rundt på anleggsområdet enten på pallegafler eller via løfteørene. Hele konseptet kommer i en robust ramme designet for å brukes ute på en anleggsplass.

Gjør bygg- og anleggsbransjen grønnere med mobile ladesystemer

Stortingsrepresentant Aleksander Stokkebø (H) og Time-ordfører Andreas Vollsund, var nylig på bedriftsbesøk hos Eldrift for å få mer kunnskap om teknologien som vil gjøre det vesentlig enklere å nå målet om nullutslipp på kommunale byggeplasser, noe som vil bli et absolutt krav i løpet av få år. Besøket var organisert av Bryne Næringsforening.

(Nyhetsbrev fra Bryne Næringsforening)

HVORFOR VELGE ELDRIFTS LØSNINGER?

  • Raskeste ladeform for anleggsmaskiner tilgjengelig i dag

  • Kabelfritt mellom ladeøkter

  • Unik, utskiftbar modulærløsning

  • Krever mindre transport og logistikk

  • Kostnadseffektivt

  • Kompakt og plassbesparende

  • Sikker og enkel hurtiglading

MODULÆRT SYSTEM

ELDRIFTs modulære hurtigladesystem skal enkelt håndteres av brukeren. Håndteringen skal være like enkel som å bruke en dieseltank i dag når maskiner trenger etterfylling.

Vårt modulære ladesystem består av en mobil hurtiglader med batteri og opptil flere batterimoduler som enkelt kan flyttes. Disse er selvfølgelig også være mulig å lade på vanlige hurtigladere.

Breimyra 9, 4344 Bryne, Norway

+47 47 46 65 70

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org. nr 924 971 053