Skip to main content

Join us in electrifying the world

We wish to contribute to the green energy transition by electrifying the building and construction industry with our charging solutions. We want to change the world for the better by creating a more sustainable electric future. Do you want to join us?

Positions available - apply today!

Prosjektleder

Vi søker etter en dyktig prosjektleder som vil være ansvarlig for å lede og koordinere leveranse og produksjons-prosjekter i vår organisasjon. Du vil spille en sentral rolle i å sikre at prosjektene våre er vellykkede ved å håndtere ressurser, tidsplaner og budsjetter. Den ideelle kandidaten har en solid forståelse av prosjektledelse, sterke kommunikasjonsevner og evnen til å samarbeide med tverrfaglige team.

Elektrikere/Automatikere

Vi søker etter erfarne og interesserte elektrikere/automatikere som vil være ansvarlig for montering og testing av elektriske ladestasjoner, høyeffekt DC og AC. Du vil jobbe med et dedikert team og bidra til å levere trygge og funksjonelle elektriske ladeløsninger.

Ingeniør - Embedded Hardware

Vi søker engasjerte embedded hardwareingeniører som vil være med på utviklingen av våre mobile ladeløsninger. Du vil jobbe tett med et erfarent team av utviklere og ingeniører for å designe, utvikle, teste og optimalisere maskinvare som gir enestående brukeropplevelser. Du har gjerne sterke elektroniske designferdigheter, liker utfordringer og en lidenskap for grønn teknologi.

Utviklere software – Frontend, Backend, Fullstack, Embedded

Vi søker engasjerte utviklere som vil være med på utviklingen av våre mobile ladeløsninger og tilhørende applikasjoner for alle digitale flater. Du vil jobbe tett i et erfarent team med ingeniører med å designe, utvikle, teste og optimalisere programvare og maskinvare som gir enestående brukeropplevelser. Du har gjerne sterke programmeringsferdigheter, liker utfordringer og en lidenskap for grønn teknologi.

Kundeveileder - Support

Vi søker en engasjert og serviceorientert kundeveileder/supportperson som vil være ansvarlig for å håndtere kundeforespørsler, support og levere førsteklasses kundeservice. Eldrift har et stort fokus på brukervennlighet og kundereiser. Den ideelle kandidaten har utmerkede kommunikasjonsferdigheter og er lidenskapelig opptatt av å hjelpe kunder.