Skip to main content

Do you want to join out team and make 

a zero-emission future possible?

Check out our job vacancies and apply today.

Det grønne skiftet krever enkle mobile energiløsninger – og modige kommuner

En banebrytende hurtiglader kan redusere strømforbruket og gjøre batteri-investeringer lønnsomme på anleggsplasser. Men det er avgjørende at det offentlige fortsetter å legge til rette for nullutslipps-løsninger. 

Møt oss på TRANSPORT & LOGISTIKK 2023 på Lillestrøm

To hele dager, fullstappet med interessante foredrag, spennende diskusjoner og nettverksbygging. Konferansen er blitt den ene møteplassen som man ikke kan la være å ikke delta på. – Vi er svært glade for at Eldrift AS er på plass som både utstiller og som deltager på konferansen, forteller Jo Eirik Frøise, prosjektleder for Transport & Logistikk 2023. 

Du finner Eldrift på stand D04-20.

Stavanger kommune er svært fornøyd med sin første ELCHARGE

Stavanger kommune, en kunde som har vært med Eldrifts reise fra starten, fikk sin første elektriske hjulgraver levert nylig. I forrige uke fikk de også den første av flere mobile hurtigladere med ombrukte elbilbatterier fra oss.

– Jeg liker jo dingser og nye ting, og her har du en maskin som bidrar til å få ned klimagassutslipp, den lager mindre støy, og i tillegg har vi disse mobile hurtigladerne som er laget av brukte elbil-batteri, så dette krysser av på mange bokser for meg, sier Rune Askeland til RA.

WHY CHOOSE ELDRIFT’S SOLUTIONS?

  • Fastest form of charging for construction machinery available today

  • Cable-free between charges

  • Unique, interchangeable modular solution

  • Demands less regarding transport and logistics

  • Cost effective

  • Compact, requires less space

  • Safe and straight-forward charging

MODULAR SYSTEM

Electric operation's modular lightning charging system must be easily handled by the user. Handling should be as easy as using a diesel tank today when machines need refilling.

Our modular charging system consists of a mobile rapid charger with battery and up to several battery modules that can be easily moved. These will also be possible to charge on regular fast chargers, of course.