Skip to main content

We create technology for a world without pollution

Do you want to join out team and make a zero emission future possible?

Check out our job vacancies and apply today.

Det grønne skiftet krever enkle mobile energiløsninger – og modige kommuner

En banebrytende hurtiglader kan redusere strømforbruket og gjøre batteri-investeringer lønnsomme på anleggsplasser. Men det er avgjørende at det offentlige fortsetter å legge til rette for nullutslipps-løsninger. 

Stavanger kommune er svært fornøyd med sin første ELCHARGE

Stavanger kommune, en kunde som har vært med Eldrifts reise fra starten, fikk sin første elektriske hjulgraver levert nylig. I forrige uke fikk de også den første av flere mobile hurtigladere med ombrukte elbilbatterier fra oss.

– Jeg liker jo dingser og nye ting, og her har du en maskin som bidrar til å få ned klimagassutslipp, den lager mindre støy, og i tillegg har vi disse mobile hurtigladerne som er laget av brukte elbil-batteri, så dette krysser av på mange bokser for meg, sier Rune Askeland til RA.

Morrow Batteries og Eldrift signerer intensjonsavtale for langsiktig levering av batterier

Morrow starter produksjon i industriell skala ved den første batterifabrikken i Arendal i 2024.

"Vi ser frem til å samarbeide med Morrow og deres spesialister fra hele verden. Drevet av norsk fornybar energi, og ansvarlige materialer, går vi sammen for å levere de mest bærekraftige løsningene til markedet", sier daglig leder Jon Arne Hammersmark i Eldrift.

WHY CHOOSE ELDRIFT’S SOLUTIONS?

  • Fastest form of charging for construction machinery available today

  • Cable-free between charges

  • Unique, interchangeable modular solution

  • Demands less regarding transport and logistics

  • Cost effective

  • Compact, requires less space

  • Safe and straight-forward charging

MODULAR SYSTEM

Electric operation's modular rapid charging system must be easily handled by the user. Handling should be as easy as using a diesel tank today when machines need refilling.

Our modular charging system consists of a mobile rapid charger with battery and up to several battery modules that can be easily moved. These will also be possible to charge on regular fast chargers, of course.